2237024469 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΥ 11, Καρπενήσι physio.krinta@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PHYSIO
PHYSIO ΚΡΙΝΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ | Κέντρο Φυσικοθεραπείας Καρπενήσι Ευρυτανίας

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας Physio,είναι ένα Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης στο Καρπενήσι, που προσφέρει μια ευρεία γκάμα θεραπειών, όπως: Φυσικοθεραπεία, Αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, Αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων , Αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων καθώς και εξατομικευμένες θεραπείες και προγράμματα γυμναστικής  στον άρτια εξοπλισμένο χώρο που διαθέτει.

Η διευθύντρια του κέντρου φυσικοθεραπείας Κρίντα Αικατερίνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του πρώην ΤΕΙ Λαμίας - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αφού αποφοίτησε δούλεψε στον κλάδο της φυσικοθεραπείας με σκοπό να εξειδικευτεί αλλά και να εκπαιδευτεί κατάλληλα. Ασχολήθηκε με το ερευνητικό κομμάτι στα πλαίσια μια θεραπευτικής προσέγγισης για την πρόληψη των πτώσεων στα άτομα της τρίτης ηλικίας, με παρουσιάση στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας και δημοσιεύσεις στα περιοδικά Canadian Journal on Aging και  Journal of Bodywork & Monement Therapies. Από το 2018 έχει ειδικευτεί στην Μάλαξης Λεμφικής Παροχέτευσης – Manual Lymph Drainage (MLD) της μεθόδου του Dr. Vodder, στα “Trigger points και Περιτονίες” πιστοποιημένο από την IMTT®, στην κλινική εφαρμογή της μεθόδου “Clinical Pilates” με καθηγήτρια την Dr. Ft. Silvia Maria Raneri, και συνεχίζει τις σπουδές της στην μεθόδου Maitland – Concept (Orthopaedic Manipulative Therapy) υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Καθηγητών της μεθόδου (Ι.Μ.Τ.Α.)με καθηγητή τον Marc Van Liebergen. Ονειρό της εξαρχής ήταν να δημιουργήσει κάτι δικό της στον τόπο καταγωγής της. Έτσι τον Νοέμβριο του 2021 ιδρύει το Phsyio, ένα υπερσύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας στην οδό Βασιλείου Νταβαρίνου 11 στο Καρπενήσι. 

 

 
 
 
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι να φτάνουμε τον ασθενή πάντα στο υψηλότερο επίπεδο αποκατάστασης
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ  
Ένα εξατομικευμένο πακέτο λύσεων για την πάθηση που αντιμετωπίζεται. Πιο αναλυτικά:  
  Αξιολογούμε το πρόβλημα σας  
  Καταγράφουμε το ιστορικό σας  
  Διενεργούμε μια πλήρη κλινική εξέταση  
  Ακολουθούμε ένα στοχευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα  
  Εγγυόμαστε γρήγορο χρόνο αποθεραπείας  
​​​​​Το κέντρο φυσικοθεραπείας Physio, είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμένο με  σύγχρονα μηχανήματα αποθεραπείας.

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον ώστε να νιώθετε άνετοι και βέβαιοι ότι θα σας παρέχουμε την καλύτερη φυσικοθεραπευτική προσέγγιση για το πρόβλημά σας.

Η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών μας συνδυάζονται με οικονομικά πακέτα αποθεραπείας.

Για εμάς στο Physio ο κάθε ασθενής βρίσκεται πάντα στο κέντρο της προσοχής μας. Η άμεση αποκατάσταση των ασθενών μας είναι η βασική μας προτεραιότητα.
 
 
 
 
 
 
Χρειάζεστε φυσικοθεραπευτική λύση;

Καλέστε σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια των ειδικών του Physio...